ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті посилять боротьбу з недобросовісними працедавцями (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    У вівторок, 30 вересня, в Ужгороді Головне управління ДФС у Закарпатській області, Управління Держпраці у Закарпатській області та Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області підписали угоду про співпрацю між відомствами.

    Угоду підписали Олексій Петріченко – начальник ГУ ДФС у Закарпатській області, Богдан Дорош – начальник Управління Держпраці в Закарпатській області та Анастасія Пентек – начальник управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.
    Згідно з підписаною Угодою, сторони зобов’язались співпрацювати з метою координації спільних дій щодо запобігання нелегальної зайнятості населення та виплати доходів без сплати належних податків, зборів та єдиного соціального внеску.
    За словами Олексія Петріченка, підписання цієї угоди дозволить посилити діалог та співробітництво щодо легалізації праці, а також забезпечить додаткові надходження податків до бюджету. В основному йде мова про податок на доходи фізичних осіб та єдиний соціальний внесок. Крім того, підкреслює начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області, громадяни, які завдяки нашим спільним діям будуть офіційно працевлаштовані, отримають легальну зарплату та, що не менш важливо, – соціальні гарантії.
    Керівник фіскального відомства області нагадує роботодавцям, що чинне законодавство передбачає значну фінансову відповідальності за нелегальне використання найманих працівників.
    ДФС у Закарпатській області
    802-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору