ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський «Вогник» завершив літній сезон (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    94 переглядів
    Закарпатська облпрофрада повідомляє...

    Цього літа один з кращих дитячих закладів Закарпаття – оздоровчий табір «Вогник» облорганізації профспілки працівників державних установ (голова Марія Петечук), який у галузі тепло називають «Острів дитячої радості», працював протягом усього сезону – з червня по серпень.

    Крім закарпатських дітей, в оздоровниці гарно провели свої канікули і школярі з Чернігівської області, які надовго залишать у пам’яті свій відпочинок у Карпатах. Під час останньої зміни, яку «Вогник» виграв у тендері управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації, протягом 21 дня тут оздоровлювалися 106 дітей з усієї області.
    За словами заступника голови обласної організації профспілки Діани Гондорчин, кожен день в оздоровниці був заповнений цікавими, захоплюючими заходами: свята казки, дитячої творчості, дні самоврядування, інтелектуальні та виховні ігри, конкурси малюнку, пісні і танцю, спортивні змагання, екскурсії, пішохідні мандрівки тощо. Улюбленим місцем відпочинку дітей у таборі був ігровий майданчик під оригінальною назвою «Вогник-ленд», а усі мрії кожен бажаючий міг вивісити на «дереві бажань».
    А хіба можуть забути діти унікальну табірну валюту – «оноківки», яка походить від назви села – Оноківці, де розташований табір? Ці гроші протягом табірної зміни діти отримували за різні добрі справи – зразкову поведінку, допомогу вихователям, чергування в їдальні, активну участь в житті табору. А у день закриття зміни вихованці «Вогника» мали можливість купити за «оноківки» солодощі, сувеніри.
    За традицією, багато вихованців «Вогника» отримали на закритті зміни різні відзнаки і нагороди, які їм вручила голова обласної організації профспілки працівників державних установ Марія Петечук. У день прощання були і сльози, і щирі побажання, і, звичайно, фото на згадку…
    Наприкінці останньої зміни до дитячого оздоровчого закладу «Вогник» завітав голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько. Високо оцінивши роботу однієї з кращих профспілкових оздоровниць нашого краю протягом усього сезону, він зазначив, що обласна організація профспілки працівників державних установ цього року, як завжди, була одним з лідерів проведення оздоровлення дітей серед галузевих профспілок нашого краю.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    На ФОТО:
    - «Вогник» – на все життя;
    - голова обласної організації профспілки працівників держустанов Марія Петечук (ліворуч), голова облпрофради Володимир Фленько та заступник голови облорганізації профспілки Діана Гондорчин з дітьми;
    - біля «дерева бажань»;
    - конкурс малюнку на асфальті;
    - у «Вогник-ленді».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору