ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Провідником у 4-х нелегалів із Індії був ...підліток?

    19 апреля 2024 пятница
    68 переглядів

    Чотирьох нелегальних мігрантів із Індії затримав учора близько десятої вечора прикордонний наряд застави „Ужгород” Чопського прикордонного загону. Нелегали - чоловіки віком від 19 до 30 років - намагалися пробратися до Словаччини, однак були зупинені за 15 метрів від лінії державного кордону.

    Аби спіймати проворних іноземців, прикордонникам довелося здійснити два попереджувальних постріли, проте ще спритнішим виявився їхній провідник, який почувши, що до групи наближається наряд, за лічені хвилини розчинився у темряві.

    Від відконвойованих на заставу іноземців (до речі, усі вони виявилися без документів) вдалося дізнатися, що в Україну вони прибули із Російської Федерації, потім певний час проживали в Києві та в приватному будинку одного із закарпатських сіл. До кордону їх спочатку везли в автомобілі, а потім вели пішки.

    За словами затриманих, лісом їх проводила особа слов’янської зовнішності досить юного віку, тож можна припустити, що організатори нелегальної міграції почали активно залучати до справи місцевих підлітків, яких не можна притягнути до кримінальної відповідальності.

    Також вихідці з Індії, розповіли, що у себе на батьківщині заплатили за переправлення по 2500 американських доларів, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору