ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українське Е-декларування знову видає помилки

    24 квітня 2024 середа
    71 переглядів
    Система Е-декларування завантажується не у кожного...

    Система електронних декларацій, яку сьогодні, 1-го вересня, в 00:00 запустили в промислове використання, за оцінками спостерігачів, станом на 8:00 ранку завантажується не у кожного, хто на неї заходить.

    Про це сьогодні зранку бурхливо ведуть дискусії в соціальних мережах.
    Функція «Задекларуй» знаходиться у частковій недоступності на нововведеному сайті Національного агентства по запобіганню корупції, по суті деякі Інтернет-браузери просто не відкривають анкету для введення даних, а лише виводять інформаційне вікно про небезпеку. Через це доступ до можливості декларування на новому веб-ресурсі можливий не для кожного. Інтернет-браузер повідомляє про можливість витоку персональної інформації і не дає можливості відкрити форму для декларування.
    В той самий час деякі браузери дають можливість створити декларацію, пропонуючи ввести електронну згоду. Подивитися вже створені декларації також чомусь неможливо. Ресурс єдиного реєстру е-декларацій знаходиться в доступі, проте на ньому немає жодної декларації, які були введені раніше. Перед цим у НАЗК запевняли, що попередні тестові декларації повинні залишатися у базі даних для подальшого аналізу та порівняння.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости