ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Грицак: Секретних тюрем у СБУ немає!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Прес-служба Служби безпеки України повідомляє...

    Служба безпеки України заявляє про те, що вона нікого не тримає протизаконно, і будь-яка інша інформація являється недостовірною та провокативною. Про це сьогодні, 1-го вересня, під час прес-конференції в Харкові заявив керівник СБУ Василь Грицак.

    Під час однієї зі своїх відповідей на запитання від представників преси він наголосив, що «у Служби безпеки немає секретних приміщень де б могли утримуватись вигадані в’язні незаконним шляхом». Також він додав, що наразі СБУ перевіряє інформацію від правозахисних організацій про нібито помилування декількох в’язнів з «секретних камер утримування» Служби безпеки на Харківщині.

    Тим часом Грицак зазначив, що він не виключає відсутності якоїсь інформації з його відома про можливі «сховища», але відомих випадків подібного він не знає і сильно сумнівається у наявності таких. Він сказав, що його колеги займаються з затриманими, проводять необхідні слідчі дії, але всі процедури проходять виключно з дотриманням чинного законодавства та вимог міжнародного права. «Я особисто контролюю всі допити, і можу вас запевнити, що ми не виходимо за рамки законів. Мені нічого не відомо про якість секретні в’язниці», - підкреслив глава СБУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору