ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кабмін затвердив план заходів щодо управління кордонами України

    17 квітня 2024 середа
    34 переглядів
    План заходів щодо управління кордонами набрав чинності 5 вересня.

    Кабінет Міністрів України 31 серпня затвердив план заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами. Документ набрав чинності учора, 5 вересня.

    Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.
    Так, вказаний нормативно-правовивий акт передбачає підвищення ефективності реалізації державної політики у сфері безпеки державного кордону та запровадження кращих європейських практик інтегрованого управління кордонами в Україні.
    Концепцію інтегрованого управління кордонами та План заходів щодо її реалізації розроблено Адміністрацією Держприкордонслужби України, заінтересованими органами виконавчої влади із залученням експертів Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України.
    У відомстві зазначили, що виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами, перш за все, дасть змогу забезпечити виконання зобов’язань України в рамках безвізового діалогу з Європейським Союзом, інших міжнародних зобов’язань щодо забезпечення належного рівня безпеки кордонів.
    Крім того, це дозволить привести систему інтегрованого управління кордонами України до рівня європейських стандартів, підвищити рівень безпеки державного кордону та забезпечити його відкритість для законної транскордонної діяльності й осіб, що подорожують.
    Також виконання Плану дозволить вивести на новий якісний рівень міжнародного, прикордонного та міжвідомчого співробітництва та забезпечить відкритість і прозорість діяльності суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору