ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

“Дорога смерті” є у Карпатському регіоні...

    25 квітня 2024 четвер
    81 переглядів
    Селяни пояснили велику кількість аварій на ділянці траси “Київ – Чоп”.

    За статистикою, кількість аварій, котрі стаються саме тут, у рази перевищує інші відрізки траси "Київ-Чоп".

    Відрізок траси «Київ-Чоп», поблизу села П’ятничани Стрийського району, де минулої неділі сталася жахлива аварія, в якій іномарку буквально розірвало навпіл, місцеві мешканці називають «дорогою смерті».
    За статистикою, кількість аварій, котрі стаються саме тут, у рази перевищує інші відрізки траси. До прикладу, лише у липні цього року, з невідомих причин, на цій дорозі із кермуванням не впоралася львів’янка. Її машина злетіла у кювет, а травми отримали двоє її дітей чотирьох та восьми років. А все тому, пояснюють місцеві мешканці, що дорога вимощена надгробками. Про це пишуть Версії з посиланням на 24 канал.
    – Тут після війни зносили цвинтар, розбивали надгробки і за наказом радянської влади мостили ними дорогу, – каже місцевий мешканець пан Микола. – Тут дуже часто аварії стаються.
    Багато хто з місцевих взагалі не радять їхати цією трасою, вважаючи її проклятою, і називають «дорогою смерті».
    – Тут мало не щомісяця стаються аварії, – каже інша місцева мешканка пані Ольга. – Ще коли її викладали тими надгробками, моя бабуся плакала і казала, що не буде з неї добра, бо де ж то бачено, щоб з кладовища щось забирати!
    Нагадаємо, 4 вересня тут 35-річний водій BMW врізався в іншу іномарку на швидкості 200 кілометрів на годину. Внаслідок аварії BMW розкололось навпіл, а водій помер в реанімації. Спеціалісти ж стверджують, що все сталося через банальне шахрайство: очевидно, іномарка вже була у ДТП, у неї була пошкоджена задня частина. А в такому разі дуже часто авто розрізають навпіл і приварюють нову задню частину від іншої автівки.
    Скептично до містики ставляться й поліцейські. Кажуть, водії часто просто нехтують правилами дорожнього руху і перевищують швидкість.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору