ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

НАБУ надасть оцінку щодо придбання квартири Сергієм Лещенком до 16 вересня

    19 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    За які гроші придбав елітну квартиру нардеп Сергій Лещенко.

    Національне антикорупційне бюро України за проханням Антикорупційного прокурора проаналізує і надасть оцінку стосовно придбання житла народним депутатом України Сергієм Лещенком до 16 вересня.

    Про це повідомила у коментарі прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра.
    "Враховуючи суспільний резонанс, звернення Антикорупційного прокурора та самого народного депутата Сергія Лещенка, НАБУ планує проаналізувати і надати оцінку операцій з придбання Сергієм нерухомості", - сказала прес-секретар.
    С.Оліфіра додала, що керівник САП Н.Холодницький попросив НАБУ здійснити перевірку до 16 вересня. "Будемо старатися вкластися у цей термін і відповісти", - уточнила вона.
    Раніше на своїй сторінці у Facebook заступник Генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що доручив НАБ України перевірити інформацію, викладену в засобах масової інформації щодо законності набуття у власність народним депутатом України Сергієм Лещенком квартири у місті Києві.
    Він зауважив, що у випадку встановлення ознак злочину, антикорупційними органами буде вжито всіх передбачених законом заходів для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору