ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді підтримують розвиток дворового футболу серед ромських підлітків

    24 квітня 2024 середа
    65 переглядів
    Ужгород. Проект "Підтримка розвитку дворового футболу для ромських підлітків".

    9 вересня у малому залі Ужгородської міської ради відбудеться прес-конференція за підсумками проекту «Підтримка розвитку дворового футболу для ромських підлітків», який реалізовувався в Ужгороді за підтримки Програмної ініціативи «Рома України» Міжнародного фонду «Відродження».

    Організатор заходу – УМРО «Об’єднаймо зусилля» (голова правління – керівник проекту, голова федерації дворового футболу Ужгорода, депутат міської ради Юрій Мандич).
    Журналістам докладно розкажуть про діяльність громадської організації, подробиці реалізованого проекту, плани на найближче майбутнє. Йтиметься також про подальшу співпрацю між ГО та органами місцевого самоврядування.
    Із представниками ЗМІ зустрінуться:
    голова правління голова правління УМРО «Об’єднаймо зусилля» – керівник проекту, голова федерації дворового футболу Ужгорода, депутат міської ради Юрій Мандич,
    тренер Юрій Мандич (молодший),
    тренер Юрій Бучок,
    підлітки – учасники команд, які брали участь у турнірі дворових команд із футболу.



    Довідково:
    Метою проекту «Підтримка розвитку дворового футболу для ромських підлітків», що здійснювався за підтримки Програмної ініціативи «Рома України» МФ «Відродження» є підготовка команди ромських підлітків для участі у турнірі дворових команд, показати позитивний приклад для їхніх однолітків і громади загалом, прищеплювати навички здорового способу життя, популяризувати заняття спортом, формувати активну життєву позицію, мотивацію до навчання та вибору майбутньої професії, сприяючи таким чином соціалізації ромських дітей.
    Більше інформації про проект та його учасників можна знайти тут:
    https://www.facebook.com/groups/963512933767564/?fref=ts
    Запрошуються представники всіх ЗМІ, початок о 14 годині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору