ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісівники Закарпаття вимагають від правоохоронців розібратися з тими, хто перекрив дороги на Рахівщині

    28 березня 2024 четвер
    56 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Лісівники Закарпаття звертаються до правоохоронних органів, з проханням розібратися з провокаторами, які перекрили вулицю в селищі Шевченка в Кобилецькій Поляні, що на Рахівщині з вимогою відремонтувати вулицю Шевченка нібито «зруйновану лісовозами».

    «Інцидент з перекриттям дороги не більше ніж провокація. Тільки за останні вісім місяців поточного року підприємством в бюджет перераховано 600 тисяч гривень податків різних рівнів. Окремо хочу наголосити, що силами працівників лісгоспу саме в селищі Кобилецька Поляна відремонтовано вулиці Далека та Сухий, проведено благоустрій мінерального джерела «Буркут» й лісівники регулярно допомагають місцевим жителям дровами паливними, облаштовують місточки й розчищають протоки. За кошти лісгоспу у жовтні 2015 року було закуплено частину асфальту, виділено паливно-мастильні матеріали для транспорту. На самій же вулиці Шевченка укріплено дорогу річковим гравієм та встановлено обмежувачі руху у вигляді «лежачих поліцейських», - резюмував директор Великобичківського лісгоспу Юрій Сойма.
    Також лісівники відмічають, що за останні десять років роботи Великобичківського лісокомбінату ДП «Великобичківське ЛМГ» не було жодного інциденту з перекриттям доріг у селищі. Не було навіть жодної скарги надісланої на адресу лісгоспу. Окрім того, тенденція рубок по підприємству зменшилася вдвічі, динаміка ж вивезення деревини відповідно також пішло на спад. Тож хтось просто намагається зробити «дешеву провокацію».
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору