ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжурядова Українсько-Словацька комісія розпочала роботу в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    59 переглядів
    Закарпатська ОДА повідомляє...

    XII засідання Міжурядової Українсько-Словацької комісії з питань транскордонного співробітництва розпочало свою роботу в Ужгороді.

    Українську частину комісії представляє Олена Кучеренко – директор департаменту з питань регіонального розвитку Мінрегіону, словацьку – Рудольф Урбановіч – Державний секретар МВС Словацької Республіки.У засіданні також беруть участь голова Закарпатської державної адміністрації Геннадій Москаль, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, Генеральний консул Словацької Республіки у г.Ужгород Янка Буріянова.
    Відкриваючи засідання, Геннадій Москаль підкреслив позитивне значення українсько-словацької співпраці та подякував словацькій стороні за підтримку України на її європейському шляху.
    Протягом 12-13 вересня сторони обговорять питання про стан та перспективи розвитку спільного прикордонно-митного контролю і малого прикордонного руху на українсько-словацькому державному кордоні, розвиток прикордонної інфраструктури на українсько-словацькому кордоні, модернізацію та реконструкцію пунктів пропуску, а також про збереження навколишнього природного середовища, захист населення і територій від надзвичайних ситуацій та інше.
    Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору