ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті відкрили кримінальне провадження проти посадовців Хустської міськради

    29 березня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Прокуратура Закарпатської області повідомляє...

    Стосовно підробки документів по закупівлі робіт на майже півмільйона гривень.

    Хустською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом внесення службовими особами комітету з конкурсних торгів структурного підрозділу виконавчого комітету Хустської міської ради неправдивих відомостей до Звіту про результати проведення переговорної процедури закупівлі робіт з технічного обслуговування котелень, за результатами чого було укладено договір на загальну суму близько 500 тис.грн. (ч.1 ст.366 КК України).
    Як повідомив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, встановлено, що комітетом з конкурсних торгів в порушення вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» прийнято рішення про проведення процедури закупівлі робіт з технічного обслуговування котелень на 2016 рік, за переговорною процедурою, у зв’язку з відсутністю конкуренції та альтернативи на ринку з виконання такого виду робіт.
    Хоча, як зазначив прокурор, згідно інформації, розміщеної у вільному доступі в інтернет-мережі, як мінімум ще декілька підприємств на території міста Хуст займаються подібними видами робіт.
    Наразі у вказаному кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі-оперативні дії.
    Прес-служба прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору