ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Триста закарпатських "спартанців" готуються до осіннього призову

    28 березня 2024 четвер
    60 переглядів
    Закарпатський ОВК повідомляє...

    У військкоматах Закарпатської області тривають планові заходи з підготовки до призову громадян України на строкову військову службу протягом жовтня-листопада 2016 року.

    Незабаром майже 300 юнаків віком від 20 до 27 років поповнять лави Збройних Сил та інших військових формувань України.
    - Зараз офіцери військових комісаріатів області, психологи, лікарі призовної комісії вивчають сімейний, психологічний стан, стан здоров’я призовників. Адже для кожної спеціальності передбачені свої вимоги, - зазначив тимчасовий виконувач військового комісара області Петро Марко. – Також обов’язково зважуємо на бажання призовників проходити службу в тому чи іншому виді військ.
    Перша відправка до війська з обласного збірного пункту відбудеться на початку жовтня.
    Днями у обласному військкоматі провели заняття з фахової підготовки для особового складу відділень комплектування районних (міських) військових комісаріатів. Офіцери ОВК довели до посадових осіб відділень основні положення та вимоги керівних документів, нормативно-правових актів, які регламентують організацію та проведення заходів приписки юнаків до призовних дільниць та призову громадян України на строкову військову службу. За підсумками занять учасники склали заліки з фахової підготовки.
    Значна увага в організації та проведенні осіннього призову приділена також використанню програмного комплексу з автоматизації обліку призовних ресурсів. Військовими комісаріатами області налагоджена співпраця з правоохоронними органами щодо розшуку призовників, які ухиляються від виконання військового обов’язку.
    Військовослужбовці строкової служби до зони проведення антитерористичної операції на сході України відправлятись не будуть, - наголошують в Закарпатському обласному військовому комісаріаті.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору