ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бюджет Закарпаття отримав 310 млн грн від продажу підакцизних товарів

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Протягом восьми місяців 2016 року платники Закарпатської області перерахували до місцевого бюджету 310,8 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів.

    У порівняні аналогічним періодом минулого року надходження цього податку зросло на 106,3 млн грн.
    Варто зазначити, що платниками акцизного податку є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, в тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування такі підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, а також здійснюють реалізацію нафтопродуктів.
    Сплачується податок до місцевих бюджетів адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого Податковим кодексом України.
    Зауважимо, що декларації з акцизного податку подаються до податкового органу, щомісяця не пізніше 20 числа. Кількість декларацій за звітний період має відповідати кількості адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовано пункти продажу підакцизних товарів.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору