ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородка виграла два перші "акваріумні" місця (ФОТО, ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    104 переглядів
    Переможець конкурсу "Мікроакваріум 2016" ужгородка Тереза Лазар.

    3-4 вересня у Києві, у виставковому центрі АККО Інтернешнл, в рамках масштабної виставки "АКВАТЕРРА Шоу» відбувся 9-ий конкурс аранжування акваріумів "Мікроакваріум 2016".



    Організаторами заходу виступили "Всеукраїнська Асоціація акваріумістів" і Український форум акваріумістів та террариумистів - aquaforum.ua.


    Усього на конкурс було представлено 16 акваріумів. Судило конкурс професійне авторитетне журі спільно з відвідувачами виставки «АКВАТЕРРА Шоу».


    Завданням учасників було якісно оформити акваріум ємністю всього 10 літрів, а точніше – розміром лише 30х18х18 см.
    У підсумку перше місце здобула робота аквадизайнера з Ужгорода Терези Лазар. Друге місце, набравши однакову кількість балів, розділили дві інші роботи ужгородки.


    За останні роки Тереза Лазар сягла великих успіхів у галузі аквадизайну. Почавши з перемог на регіональних конкурсах аквадизайну у Львові та Ужгороді, вона, згодом, здобула «бронзу» на Міжнародному конкурсі аранжування акваріумів "Кришталевий аквариум 2016" у Києві, хоча вперше взяла участь у цих престижних змаганнях.


    Наступною надзвичайно серйозною перемогою закарпатки стала цьогорічна участь у найпрестижнішому світовому конкурсі IAPLC 2016 (International Aquatic Plants Layout Contest), за підсумками якого вона потрапила до трійки провідних українських акваріумних дизайнерів. Всього на цей конкурс, заснований свого часу "гуру" акваріумного дизайну – японцем Такаші Амано, було надіслано світлини робіт аж 2 336 учасників із 68 країн. З України у конкурсі взяло участь 13 учасників.
    Зараз Т.Лазар подала цю роботу ще й на престижний європейський конкурс аквадизайну.


    Тереза Лазар є керівником Клубу акваріумістів Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору