ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція прокоментувала інформацію щодо викрадення дітей

    25 квітня 2024 четвер
    81 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Четверо батьків з м.Ужгорода та Ужгородського району звернулися в поліцію з аналогічними заявами про те, що їх дітей намагались заманити в темну іномарку. Зловмисників розшукує поліція.

    Про це повідомили в ГУНП в Закарпатській області.
    В поліцію Закарпаття надійшли 4 заяви від жителів обласного центру й Ужгородського району. Батьки стверджують, що їх дітей віком 5-10 років невідомі особи намагались заманити в іномарку темного кольору на іноземних номерах (ймовірно, джип «БМВ»).
    Події мали місце в м.Ужгороді на вул.Заньковецької та Легоцького, а також в селах Шишловці та Великі Лази Ужгородського району. Діти гралися на ігрових майданчиках. Під′їжджав чорний джип BMW X5 з іноземною реєстрацією, невідомі особи пропонували дітям погратися, подивитися мультики чи пригоститися цукерками...
    На щастя, хлопчики й дівчатка не піддалися на такі запрошення, натомість розповіли про дивних візитерів своїм батькам. А вже ті звернулися із заявами в поліцію.
    Усі заяви батьків внесено до журналу Єдиного обліку звернень громадян. Автомобіль, який описали заявники, оголошено в розшук. Правоохоронці звертаються до можливих очевидців цих подій з проханням повідомляти про такі факти в поліцію.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору