ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ході спецоперації на Закарпатті прикордонники затримали 22 нелегалів та 2 українців

    28 березня 2024 четвер
    77 переглядів
    Чопський прикордонний загін повідомляє...

    На Закарпатті в рамках протидії нелегальній міграції продовжуються заходи по затриманню нелегалів та організаторів їх переміщення через державний рубіж.

    Протягом тільки учорашнього дня прикордонники, які зараз задіяні для посилення та ущільнення кордону на Закарпатті, та військовослужбовці Чопського загону в ході проведення спільних оперативних заходів затримали 20 незаконних мігрантів із В'єтнаму, Шрі-Ланки та Індії та 1 одного громадянина України, який, можливо, є переправником нелегалів до країн ЄС.
    А сьогодні близько 10-ї години в ході подальших пошукових заходів на напрямку виявлення незаконних мігрантів мобільною групою від прикордонної застави «Чоп» було виявлено та затримали ще одного громадянина України. Чоловік, побачивши правоохоронців, намагався сховатись від «зелених беретів» під поваленим деревом. Від будь-яких пояснень він відмовився.
    А вже за годину, на відстані 2,5 км від лінії державного кордону, прикордонний наряд від відділу «Гута» затримав ще 2 чоловіків азіатської зовнішності. Зі слів затриманих, вони є громадянами Шрі-Ланки.
    Заходи щодо затримань правопорушників тривають, встановлюються обставини правопорушень та причетність українців до незаконного переміщення нелегальних мігрантів через кордон.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору