ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Допоможіть молодому хлопцеві побачити свою дитину і жити щасливо!

    18 квітня 2024 четвер
    108 переглядів
    Я дуже хочу жити , для своєї сімї і малюка . Вірю в Бога і надіюсь на одуження

    Я Галаговець Олег Михайлович , народився 15 квітня 1990 року .м. Ужгород Закарпатської області. Мені 26 років, нажаль в 2013р. в мене знайшли опухоль.

    Поставили діагноз рак шлунка , і цього ж року в Інституті Раку в м. Києві провели операцію , де вирізили шлунок, частину стровоходу і підшлункової. Випадково в 2015 р. в мене почався рецедив. Я пройшов 3 курси хіміотерапії , в м. Ужгород в онкологічному центрі, шкода вони на мій перебіг хвороби вплинули негативно. Потім ,я пройшов 6 курсів Кселоди у вигляді таблеток і знову біда спідкала мене і мою сімю . Слава Богу завдяки церкві і добрим людям , які мені допомогли виїхати в Ізраіль на діагностику і лікування. Після досліджень мого захворювання , мені назначили лікування у вигляді біохіміотерапії .Перший курс . я пройшов там в клініці Асутта. Надалі , лікування я прохожу в Києві , в часній клініці Лісот .

    Я вже прийняв 4 курси біохіміотерапії .. Взагалом вони мені , дуже допомогли мої опухолі зменшились на 40 процентів. Але знайшли , пухлину в мозку у розмірі 2 см. Лікарі , кажуть вона в мене досить тривалимй час. Нажаль в мене дуже дороге лікування , 1 курс біохіміотерапії коштує приблизно 65 -70 тис. Ці курси маю проходити , кожен 3 тиждень.

    Також я прохожу променеву терапію , поки в м. Ужгород . Моя сімя не взмозі , мені оплачувати таке дороге лікування .

    Я одружений і слава Богу чекаємо дитинку, моя дружина на 5 місяці вагітності. Тому прошу , вашої допомоги.


    дружина на 5 місяці вагітності

    Я дуже хочу жити , для своєї сімї і малюка . Я вірю в Бога і надіюсь на одуження. Дуже , вам вдячний, хай Бог береже вас і ваші родини.

    Номер дружини 0991165258. , номер моєї карточки 4149497831116290.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору