ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Румун "нафаршував" сигаретами усі колеса та порожнини 4-х дверцят автівки (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Чернівецький прикордонний загін повідомляє...

    У цих схованках прикордонники знайшли майже 1200 пачок сигарет.

    Учора після обіду прикордонники Чернівецького загону спільно із представниками фіскальної служби у пункті пропуску «Порубне» виявили партію сигарет, що були приховані в автомобілі «Фольксваген Пассат». Переправити тютюнову продукцію до сусідньої країни намагався громадянин Румунії, однак на автомобіль спрацював службовий собака, натренований на пошук тютюнових виробів.
    В ході подальшого поглибленого огляду транспортного засобу в усіх колесах автівки, в порожнинах 4-х дверцят та в порожнині спинки заднього сидіння було виявлено майже 1200 пачок сигарет різних марок.
    Транспортний засіб, який оцінено у 40 тисяч гривень, та куриво на суму у понад 17 тисяч гривень було вилучено як засіб переміщення контрабанди. На 27-річного громадянина Румунії, який керував «Фольксвагеном», складено протокол про порушення митних правил.
    Також протягом минулої доби було виявлено ще у 4 випадках приховані в авто сигарети. Зокрема, 90 пачок перевозив ще один румун, який також прямував через пункт пропуску «Порубне». Ще у трьох випадках були виявлені 660 пачок сигарет у пунктах пропуску «Рава-Руська», «Угринів» та «Смільниця», що на кордоні з Польщею. У трьох випадках із п’яти вилучено засоби контрабанди - автомобілі «Фольксваген», Форд» та «Ауді».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору