ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісове господарство Закарпаття на Міжнародній виставці-ярмарку «Тур'євроцентр Закарпаття-2016» (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    На Закарпатті триває Тиждень Міжнародних днів туризму. Уже в цю суботу офіційно відкриється XV Міжнародна виставка-ярмарок «Тур'євроцентр Закарпаття-2016», виставка з туризму, яка є одним з провідних заходів туристичної галузі в регіоні.

    Дійство приурочене до Всесвітнього дня туризму. Туристичний ярмарок щорічно збирає представників туристичних та рекламних компаній, санаторно-курортного та готельного бізнесу, адміністрацій курортів зі всього краю, України та ближнього зарубіжжя, а також фахівців в області здорового харчування і оздоровлення. У головній адмінбудівлі краю розмістилися павільйони, в кожному з яких туристи, інвестори та інші гості можуть ознайомитися з колоритом родзинок, притаманних районам «Срібної землі».
    Цьогоріч вперше Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства також приймає участь у цьогому масштабному заході.
    Павільйoн Закарпатського ОУЛМГ став одночасно і вітриною туристично-рекреаційного потенціалу краю, і візитівкою лісової та мисливської галузі, спрямованих на розвиток туризму та розширення співробітництва в туристичному секторі та інших напрямках.
    Зокрема, у павільйоні розміщена й експозиція управління. В експозиції представлено все розмаїття традиційних дарів лісу: гриби, гірський мед і чай, лісові горіхи. Є і цікаві вироби з дерева, зокрема, мистецькі фігури, зроблені з кореня та дитячі іграшки від компанії ВГСМ, які розвивають моторику та інтелект. Наочну частина експозиції склали фотопанно із зображенням краєвидів Закарпаття. Фотографії розділені на 4 пори року: осінь, зима, весна і літо.
    Річки, гори, ліс - це наше багатство. Наразі у лісовому господарстві працюють над розвитком лісового туризму та збільшенням туристично-рекреаційних зон, оглядових майданчиків і туристичного маркування, щоб туристи під час візиту на Закарпаття почували себе комфортно.
    Щоб ширше осягнути туристичну галузь, виставку поділили на кілька тематичних розділів: внутрішній і закордонний туризм, гірськолижні центри, сільський туризм, спортивне спорядження, супутні послуги та товари для організації відпочинку і туризму, банківські, страхові, транспортні послуги.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору