ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іршавщина показала свої аграрні здобутки на ярмарку «Золота осінь — 2016″ (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    68 переглядів
    Ужгород. На ярмарку «Золота осінь — 2016».

    Для забезпечення мешканців міста сільськогосподарською продукцією та продукцією місцевого товаровиробника у суботу, 25 вересня, в обласному центрі Закарпаття відбувся ярмарок «Золота осінь — 2016».

    На ярмарку було представлено широкий асортимент продукції підприємств агропромислового комплексу, особистих селянських господарств та виробників сільськогосподарської продукції, а також підприємств місцевої харчової промисловості за доступними цінами.

    Аграрний потенціал регіону представила й Іршавщина. Приватні підприємці І. Дурда, І. Тимченко, Е. Куруц привезли на ярмарок фрукти високої якості, а їх колеги В. Кобаль, І. Трикур, В. Васько, В. Фельцан — овочі. Реалізували їх за доступними цінами. Хлібобулочні вироби представив Іршавський хлібокомбінат.

    Підвищеним попитом у населення на ярмарку користувалися борошно, олія, картопля, капуста, морква, буряк, цибуля, яйця, яблука тощо.

    За словами самих відвідувачів, подібний захід, перш за все, приваблює асортиментом запропонованої продукції, представленої безпосередньо від виробника.

    1309-1.jpg

    -Для пересічних людей дуже важливо мати можливість придбати продукти харчування за помірними цінами.— наголосив головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку Іршавської РДА Василь Турянин.- Так як Іршавщина район благодатний для ведення сільського господарства, нам було що запропонувати споживачу. Ба більше, ми чи не єдині в області привезли сюди найширший асортимент продукції, словом, добре все організували. Сподіваюся, і в наступному році наш район не пастиме задніх на «Золотій осені» в Ужгороді.

    1309-2.jpg

    Сільгосппродукцію іршавчан зацінив і Сергій Федака, професор УжНУ, відомий журналіст, письменник. Пан Сергій купив селеру. Каже, двічі обійшов ярмарку, але такого різноманіття продукції побачив лише у виробників з Іршавщини. За словами Федаки, сільгоспвиробники продемонстрували й найкращу підготовку до ярмарки.
    Подібні ярмарки – це справжній дарунок як для туристів, так і для жителів міста. Відвідувачі свята змогли насолодитися осіннім теплим та сонячним днем, поласувати різноманітними солодощами та придбати все необхідне, пише Дзеркало Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору