ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про вихід з друку статистичного щорічника "Закарпаття 2015"

    20 квітня 2024 субота
    17 переглядів

    Головне управління статистики інформує, що вийшов з друку статистичний щорічник "Закарпаття 2015".

    Пропоноване видання містить широкий спектр статистичних показників про економічне та соціальне становище області. Дані наведено у динаміці за ряд попередніх років, що дає можливість відслідкувати тенденції та структурні зміни в секторах економіки та соціальній сфері.
    Інформація подана за окремими розділами, які містять дані про макроекономічні показники області, ціни і тарифи в секторах економіки, результати господарської діяльності промисловості, сільського і лісового господарства, транспорту та зв'язку, торгівлі, будівельну, інвестиційну та зовнішньоекономічну діяльність, зайнятість, рівень доходів і витрат населення, санаторно-оздоровчу діяльність та туризм, навколишнє природне середовище, освіту, охорону здоров'я, культуру, правопорушення. Окремим розділом представлено показники діяльності суб'єктів підприємницької діяльності.
    Кожен розділ містить методологічні пояснення та визначення економічних термінів. Матеріал доповнено для наглядності діаграмами та графіками.
    З метою придбання статистичного щорічника "Закарпаття 2015" просимо звертатися у сектор поширення інформації, комунікацій із користувачами та громадськістю Головного управління статистики у Закарпатській області.

    Оксана Яковенко, завідувач сектору поширення інформації, комунікацій
    із користувачами та громадськістю
    Головного управління статистики у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору