ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фінальні змагання сільських спортивних ігор Закарпаття відбулися на Виноградівщині (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Закарпатська облпрофрада повідомляє..

    У селі Пийтерфолво Виноградівського району відбулися фінальні змагання обласних літніх сільських спортивних ігор Закарпатської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

    В них взяли участь кращі сільські спортсмени з районів нашого краю. На урочистому відкритті змагань їх привітали заступник директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської облдержадміністрації Віктор Тереля, заступник голови облпрофради Василь Захарець, голова обласної профспілкової організації працівників АПК Ганна Кулик.
    На церемонії відкриття голові Закарпатської облорганізації ВФСТ «Колос» Миколі Тимчаку за особистий внесок у розвиток олімпійського руху було вручено подяку та відзнаку Закарпатського обласного відділення НОК України (голова Іван Риляк). Нагороди вручив член президії відділення, головний суддя обласних сільських спортивних ігор Анатолій Плеханов.
    Змагання з усіх видів проходити дуже напружено і видовищно. У волейболі серед жіночих команд перемогли спортсмени Мукачівського району, а серед чоловічих – Виноградівського району. У міні-футболі найсильнішими виявилися спортсмени Великоберезнянського району. Переможцями сільських ігор стали: у настільному тенісі – Світлана Аванесова (Мукачівський район) та Олександр Данкович (Виноградівський район), в шашках – Марія Данко (Виноградівський район) та Степан Русин (Мукачівський район),в шахах – Вікторія Варивода (Рахівський район) та Василь Гуйван (Мукачівський район). У гирьовому спорті найсильнішими були: у ваговій категорії до 80 кг – Владислав Бошинда (Мукачівський район), до 90 кг – Михайло Тупиця (Виноградівський район), понад 90 кг – Олександр Марчук (Виноградівський район). В армспорті у категорії до 80 кг переміг Норберт Марян (Виноградівський район), понад 90 кг – Руслан Шелевія (Мукачівський район). У заключному виді ігор – перетягуванні канату у вирішальному двобої спортсмени Ужгородського району виявилися сильнішими від своїх суперників з Мукачівського району.
    За підсумками усіх видів сільських спортивних ігор, перше місце у загальнокомандному заліку завоювали спортсмени Виноградівського району. На другому місці – команда Мукачівського району, на третьому – Великоберезнянського району.
    Призери в загальнокомандному заліку нагороджені кубками та відзнаками організаторів змагань, а призери в окремих видах – медалями та грамотами. Їх вручили голова Закарпатської облорганізації ВФСТ «Колос» Микола Тимчак, заступник директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської облдержадміністрації Віктор Тереля, заступник голови облпрофради Василь Захарець, голова обласної профспілкової організації працівників АПК Ганна Кулик.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору