ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нічна пожежа "забрала" один з найбільших готельно-рекреаційних комплексів Закарпаття (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    МНС Закарпаття повідомляє...

    Вночі у Мукачівському районі сталася велика пожежа на одному з найбільших готельно-рекреаційних комплексів Закарпаття - "Белле Рояль".

    Сигнал про пожежу в головному корпусі надійшов о 22.30. Як повідомляють у ДСНС, над ліквідацією пожежі працювали чергові відділення трьох районів: мукачівського,Свалявського та Берегівського. Загалом 9 одиниць техніки та 48 чоловік особового складу.
    З корпусу евакуювали 25 мешканців оздоровчого комплексу.
    "Пожежею знищено покрівлю, мансардний поверх, пошкоджено товарно-матеріальні цінності та конструктивні елементи будівлі на загальній площі 2300 кв. м. Пожежу було локалізовано о 01:30, а повністю ліквідовано тільки під ранок о 05:55", - повідомляють у ДСНС.
    Готельно-рекреаційний комплекс "Белле Рояль" є одним із найбільших в Закарпатті і він у 2014 році отримав чотири зірки. Комплекс належить "донецьким". Після Революції Гідності у квітні 2014 року в готель заходили бійці "Правого Сектору". Тоді міліція повідомила, що бійці мали намір поговорити з керівництвом готелю щодо власника, який на їх думку, є донецьким олігархом, який підтримує сепаратистів на Сході України.
    Ще не так давно преса повідомляла, що до Лісарні, де знаходиться "Белле Рояль" веде неймовірно погана дорога і зовсім недавно влада області оголосила про початок ремонту цієї дороги.
    1377-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору