ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Велику партію фальсифікованих ліків вилучили в сусідів Закарпаття

    29 березня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    У прикарпатському селі підробляли ліки відомих марок.

    Сталося це під час санкціонованого обшуку сільських господарських будівель.

    Про це повідомили у Секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
    В межах кримінального провадження завдяки спільним та злагодженим діям оперативних працівників кримінальної поліції ГУНП в області, колег з управління захисту економіки, СБУ в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури на підставі ухвали слідчого судді проведено спільний обшук у господарських будівлях у с.Гончарів Тлумацького району, де виявлено та вилучено велику партію фальсифікованих ліків та обладнання.
    В ході проведення обшуку виявлено та вилучено у великих партіях нерозфасовані лікарські засоби різних фармацевтичних торгових виробників, упаковочний матеріал: фольгу, капсули, пристрій (станок) для механічної упаковки таблеток, листки з голограмами різних фармацевтичних торгових марок, наклейки на лікарські засоби та інше обладнання, яке використовували для виробництва фальсифікату.
    До переліку підроблених ліків увійшли найбільш поширені препарати такі як «Циприкол» «Амізон», «Ротокол», «Кратал», «Cipro Floxacin» «Наотролін», «Бімитол», «Gripex Noc» та багато інших препаратів. Навіть - «Вазелін». Також виявлено та вилучено упаковочні матеріали: рулони фольги з різними написами назв ліків, прозорий блістерний пластик та ін.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору