ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Реформа поліції в Україні - це була дурість, яку зробила держава" — Геннадій Москаль

    19 березня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

    Голова Закарпатської обласної державної адміністрації, екс-заступник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль зазначив, що неможливо в рамках реформи поліції за три місяці навчити поліцейського.

    Реформа поліції в Україні - це зроблена державою "дурість". Таку думку озвучив голова Закарпатської облдержадміністрації, колишній заступник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль в ефірі телеканалу "112 Україна".

    "Це не була реформа. Це була дурість, яку зробила держава, повіривши в те, що за три місяці можна вивчити поліцейського і випустити його в середовище, яке сьогодні знаходиться в стані депресії ... Три місяці - це на совісті Деканоїдзе (глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе. - "ГОРДОН") має бути, і на совісті тих, хто затіяв цю бездумну реформу ", - вважає він.

    На думку Москаля, незабаром в Україні у кожного буде своя нелегальна зброя.

    "У США зброю є легально зареєстрованим. У нас теж у кожного скоро буде зброя, але нелегальна. Тому що з фронту тягнуть все що можуть. Ми виявляли цілі складах не терористів, не диверсійних розвідувальних груп, а наших, доморощених. Як завжди, одні прийшли на фронт воювати, інші - красти ", - зазначив він.

    В Україні в минулому році стартувала поліцейська реформа. 2 липня 2015 року Верховна Рада прийняла закон "Про Національну поліцію". 7 листопада того ж року він вступив в силу: в Україні була офіційно створена Національна поліція і ліквідована міліція.

    З листопада 2015 року в Україні проходить атестація співробітників Національної поліції. У МВС повідомляли, що тільки за підсумками переатестації в Києві було звільнено 80% керівників.

    У Нацполіціі намір завершити переатестацію своїх співробітників до 30 вересня.

    У червні активісти заявляли про провал атестації. Вони стверджували, що "представники МВС самі вибирають" громадськість ", яка буде їх перевіряти".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору