ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Порядок державної реєстрації структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи

    19 квітня 2024 п'ятниця
    55 переглядів

    Для державної реєстрації структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи на протязі 10 днів з моменту прийняття рішення про створення такого структурного утворення до реєструючого органу подаються:

    заява про державну реєстрацію структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи; копія статуту політичної партії; примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія), рішення про створення структурного утворення політичної партії, невід’ємною частиною якого є реєстр учасників, що містить відомості про прізвище, ім’я, по батькові, дані паспорта, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків), дату народження, громадянство, дані про особу засвідчуються її особистим підписом; документ, що підтверджує створення структурного утворення політичної партії, відповідно до статуту політичної партії, на підставі якого воно діє.
    У разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження. Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє свій паспорт громадянина України, або тимчасове посвідчення громадянина України, або паспортний документ іноземця, або посвідчення особи без громадянства, або посвідку на постійне або тимчасове проживання.
    Державна реєстрація проводиться за відсутності підстав для зупинення розгляду документів та відмови у державній реєстрації не пізніше 10 робочих днів з дати подання документів щодо структурного утворення політичної партії та протягом 1 робочого дня з дати подання документів щодо первинного осередку політичної партії. Зупинення розгляду документів здійснюється у строк, встановлений для державної реєстрації. Строк зупинення розгляду документів, поданих для державної реєстрації, становить 15 календарних днів з дати їх подання.

    Головний спеціаліст відділу державної
    реєстрації друкованих засобів масової
    інформації та громадських формувань
    Управління державної реєстрації
    Головного територіального управління
    юстиції у Закарпатській області
    Міня Тамара Володимирівна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору