ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи стане Ужгород всеукраїнським містом кохання? (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    Ужгород. Серце – добрий знак!

    Вода на річці Уж біля мосту Масарика вимила каміння так, що утворилася символічна фігура серця. Перехожі із захопленням спостерігали за «знаком кохання» і ділилися думками з приводу побаченого.

    - Серце – добрий знак, навіть якщо воно умовне і навіть якщо водяне. Хочеться, аби Ужгород став справді містом кохання. Любити – це ж так прекрасно! – зазначив ужгородець Василь.
    – Якесь паранормальне явище. Серце правильної форми. Вперше стала свідком подібного. Хоч надворі осінь, але хочеться, аби в душах усіх нас буяла любов, – наголосила студентка Марта.
    - Кожен бачить те, що хоче, – прагматично заявив сивочолий дідусь на велосипеді. – Як на мене, серед води просто каміння.
    -Не тільки діти, але й дорослі часом вірять у дива. І це – чудово! До речі, всіх нас щодня супроводжують якісь знаки. Їх треба тільки помітити… Хіба ж погано бачити довкола себе щось прекрасне!? Мені хочеться, щоб усі в нашому місті кохали і були коханими, – запевнив ще один перехожий.
    Як би там не було, а серце на воді не залишило байдужими багатьох ужгородців. І хочеться щиро вірити, що воно справді – не випадковість, а добрий знак усім нам.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору