ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Якою була схема отримання хабарів на МП "Тиса", розповіла СБУ (ВІДЕО)

    18 квітня 2024 четвер
    96 переглядів
    Закарпатська СБУ викрила схему отримання хабарів на митному посту "Тиса"

    Співробітники Служби безпеки України викрили механізм поборів, організований працівниками митного посту "Тиса" на Закарпатті, за пропуск в Україну мікроавтобусів.



    Правоохоронці встановили, що окремі митники регулярно отримували гроші з водіїв мікроавтобусів, якими перевозяться посилки заробітчан з Європи. Такса, встановлена хабарниками, становила 400-500 євро з кожного автомобіля. За день через митний пост "Тиса" в Україну в'їжджає приблизно сто мікроавтобусів з відправленнями заробітчан.


    Співробітники спецслужби спільно з військовою прокуратурою затримали під час отримання хабара у чотириста євро митника, відповідального за протидію контрабанді та порушення митних правил. При огляді приміщень митного поста оперативники СБ України виявили сім тисяч євро, прихованих у вольєрі службового собаки. Цю суму зловмисник назбирав за чотири години зміни.
    Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Митника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


    Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з встановлення та притягнення до відповідальності всіх посадовців, задіяних у корупційній схемі.


    ДФС і прикордонники спростували інформацію про хабарі і арешти на КПП "Тиса"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору