ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Глава уряду анонсував податкові канікули для малого бізнесу

    20 квітня 2024 субота
    55 переглядів
    Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

    На спеціальній урядовій нараді було презентовано і обговорено проект змін до Податкового кодексу України, який, зокрема, передбачає податкові канікули для малого бізнесу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

    “Законопроект має на меті спрощення життя для бізнесу та усунення тих перепон, які заважають підприємцям нормально працювати та розвиватися”, — відзначив глав уряду.

    Окрім того, за словами В.Гройсмана зміни передбачають запровадження “податкових канікул на п’ять років для новоствореного малого бізнесу, запровадження прозорого відшкодування ПДВ через єдиний реєстр та передачу баз даних від Державної фіскальної служби до Мінфіну”.

    “Проект уже публічно підтримали провідні бізнесові та громадські об’єднання: Американська торговельна палата, Європейська бізнес асоціація, Спілка українських підприємців (СУП), Рада бізнес-омбудсмена, Український союз промисловців і підприємців, Всеукраїнське об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу „Фортеця“, Українська бізнес-асоціація, Торгово-промислова палата України, експерти Реанімаційного Пакету Реформ та інші”, — наголосив прем’єр.

    Насамкінець В.Гройсман вислови сподівання, що зміни будуть підтримані народними депутатами України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору