ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський суддя-самогубця намагався застрелитися!

    25 квітня 2024 четвер
    38 переглядів
    Ужгород. Суддя пострілом в скроню з "травмата" намагався покінчити з життям

    У неділю, 2 жовтня, в обласному центрі Закарпаття сталася надзвичайна подія – у власному помешканні здійснив спробу суїциду суддя Апеляційного суду Закарпатської області Євген Животов.

    Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, інцидент стався о 5-й годині ранку. Суддя намагався застрелитися пострілом впритул у скроню з «травмата» – пістолетом для відстрілу гумових куль типу пістолета Макарова.

    За попередньою інформацією, виявила Є.Животова його дружина.
    Наразі Є.Животов перебуває в обласній клінічній лікарні. Рана виявилася не смертельною, але, схоже, є серйозне пошкодження мозку.

    Як стверджують люди, близькі до Є.Животова, ввечері, який передував спробі самогубства, він перебував у вкрай пригніченому стані, а поведінка була надзвичайно дивною. Інші джерела стверджують, що такий стан мав місце не один день.

    При цьому інформація про освідчення Є.Животова на вміст у крові алкоголю чи наркотичних речовин відсутня.

    Євген Животов є суддею судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Апеляційного суду Закарпатської області. При цьому належить до числа найменш публічних суддів цього суду.

    На даний час Є.Животов перебуває у відпустці. Хоча в списку призначених на вівторок, 4 жовтня, його прізвище фігурує в призначеній до розгляду кримінальній справі у складі колегії суддів. В наступні дні призначених до розгляду справ за його участі немає.

    Євген Животов є сином судді судової палати у кримінальних справах Вищого спецiалiзованого суду України з розгляду цивiльних i кримiнальних справ Геннадія Животова. Останній до призначення в Київ працював в тому ж Апеляційному суді Закарпатської області.

    Датою народження Є.Животова інтернет вказує 16 червня 1981 року. Судячи з декларації, у нього є дружина і донька.

    Як раніше повідомлялося, 15 травня 2013 року в Ужгороді, на приватній автостоянці по вулиці 8 Березня спалили автомобіль «Шкода-Октавія» чорного кольору 2002 року випуску, що належав тодішньому судді Великоберезнянського районного суду, мешканцю Ужгорода Животову Євгену Геннадійовичу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору