ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Населення Закарпаття сплатило вже більше 3 мільярдів гривень податкових платежів

    25 квітня 2024 четвер
    65 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Внесок платників Закарпатської області впродовж січня-вересня 2016 року перевищив 3 млрд 149 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

    Статистика свідчить, що завдяки сумлінності суб’єктів підприємництва, які функціонують на теренах Закарпаття, позитивна динаміка зі сплати податків і зборів до бюджетів, яка простежувалась з початку року, зберігається й нині. Зокрема, досягнення дев’яти місяців 2016 року перевищують минулорічні здобутки за аналогічний період на 807,1 млн грн.
    Варто зазначити, що із загальної суми коштів, перерахованих до зведеного бюджету більшість, а саме понад 1,9 млрд грн, отримали місцеві бюджети. Решта коштів, а це більше 1,2 млрд грн, поповнила державну скарбницю.
    В Головному управлінні ДФС області зазначають, що у розрізі основних платежів протягом січня-вересня поточного року приріст до аналогічного періоду 2015 року забезпечено з податку на доходи фізичних осіб – на 147,4 млн грн, акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – на 123,1 млн грн, податку на прибуток – на понад 104 млн грн, плати за землю – більше 72 млн грн, єдиного податку – на 65,8 млн тощо.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору