ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У прикордонних зонах Закарпаття встановлені нові банкомати та термінали Приватбанку

    24 квітня 2024 середа
    80 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    Цьогоріч Закарпаття стало одним із найулюбленіших місць відпочинку не тільки для українців, а й для іноземних туристів.

    Не враховуючи жителів сусідніх Чехії, Угорщини, Словаччини, Румунії, для яких наш край і так є місцем частого перебування, також Закарпаття відвідують мандрівники із інших країн Європи.
    Для того, щоб туристи могли безперешкодно здійснювати потрібні банківські операції у будь-який час, не шукаючи відділення банку, ПриватБанк встановив банкомати та термінал у прикордонній зоні.
    “Встановлення нових банкоматів та терміналів допоможе нашим клієнтам не витрачати багато часу для відвідання відділень ПриватБанку, - розповідає заступник керівника напрямку розвитку банкоматної та термінальної мережі Західного ГРУ ПриватБанку Ігор Куч. - Клієнти зможуть у зручний для себе час та місце здійснити банківські операції у найближчому банкоматі. Зокрема ми встановили банкомати у с. Солотвино на Тячівщині (маркет ОФРЕ) та м. Рахові та термінал у ТЦ “Шофрон”.
    Для задоволення потреб клієнтів мережа ПриватБанку на Закарпатті 171 банкомат і 267 терміналів самообслуговування ПриватБанку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору