ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: "Лежачі поліцейські" на набережній Незалежності перетворилися на ...ями!

    24 апреля 2024 среда
    22 переглядів

    Сьогодні вранці «лежачих поліцейських», які пригальмовували швидкість руху авто по набережній Незалежності в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, демонтували і на дорозі залишились рівчаки-заглибини.Зрештою, вони теж змушують пригальмовувати, хоча загалом рух машин на цій набережній суттєво обмежено - спільна комісія Ужгородського міськвиконкому та автоінспекції заборонила рух автотранспорту, лише для підвезення товарів та продуктів харчування у заклади розташовані в пішохідній зоні центру міста визначено певні години.

    Також за вказівкою начальника УМВС області Віталія Максимова працівники ДАІ ведуть щоденний контроль виконання цього рішення, складають адмінпротоколи на порушників, чергують біля шкіл, що знаходяться на набережній. Тут же встановлено попереджувальні знаки, загороджувальні клумби.

    А поперечні смуги, які існували тут для обмеження вже кілька років, більшість авто намагалися об’їхати тротуаром. Нещодавно це зробила навіть машина з нарядом міліції на очах у самого начальника УМВС області Віталія Максимова.

    Як повідомив ЗІА «Простір» начальник ДАІ в Закарпатській області Олег Кав’юк, подібні порушення суворо каратимуться, а схожі обмежувачі швидкості буде встановлено і в інших місцях в обласному центрі, як, наприклад, у сусідньому Львові. «Лежачі поліцейські» будуть або такими ж ямковими як зараз на Набережній незалежності, або європейського зразка, тобто виготовлені зі спеціального пластику, який, за неофіційною інформацією, коштує близько 600 грн. за 1 м. кв.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору