ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Карпати сьогодні очікують невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу

    18 квітня 2024 четвер
    55 переглядів
    Український гідрометцентр повідомляє...

    Протягом 7 жовтня в Україні утримуватиметься хмарна та прохолодна погода, опади очікуються на Закарпатті, Заході, Півночі та в частині центральних і південних областей.

    Про це повідомляє Гідрометцентр України.
    Синоптики повідомляють, що в Карпатах та на Закарпатті вночі мокрий сніг та дощ, вдень у західних, більшості північних, Вінницькій, Черкаській і Одеській областях невеликий дощ; на решті території без істотних опадів.
    Вночі та вранці в Україні місцями туман.
    Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.
    Температура у західних, Житомирській, Вінницькій областях вночі: 1-6°С тепла, на ґрунті та місцями в повітрі заморозки 0-5°С, вдень 8-13°С тепла; у південних, східних областях та на Дніпропетровщині вночі 6-11°С, вдень 15-20°С; на решті території вночі 2-7°С тепла, вдень 12-17°С.

    Вночі погоду Закарпатської області визначав фронт оклюзії. Спостерігалась хмарна погода, пройшли дощі, в горах місцями мокрий сніг, на високогір'ї сніг. Кількість опадів 1-13 мм. На Плаю туман з видимістю 500 м. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря 2-6° тепла, на високогір'ї 2° морозу.

    Вдень погоду визначатиме висотний циклон. Прогноз на день: Хмарно з проясненнями, часом слабкі опади. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря 5-10° тепла, в горах місцями близько нуля. В Ужгороді 8-10° тепла.
    Автошляхи: Часом слабкі опади. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість добра, в опадах 2-4 км.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору