ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стражі кордону виявили у німця та 2-х українців зброю та пігулки наркотичної дії (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    Львівський прикордонний загін повідомляє...

    Так, на сусдній із Закарпаттям Львівщині прикордонники спільно з працівниками митниці у пунктах пропуску, що на кордоні з Польщею, запобігли декільком спробам незаконного переміщення холодної зброї та таблеток наркотичної дії.

    Вчора у міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники двічі виявляли зброю. У одному випадку у громадянина Німеччини в багажному відділенні автомобіля «Ніссан» охоронці кордону виявили 4 ножа, ймовірно холодна зброя, мачете та електрошокер. У іншому випадку прикордонники виявили у нашого співвітчизника пневматичну гвинтівку та 250 набоїв до неї. Громадянин України намагався незаконно їх перемістити у мікроавтобусі «Мерседес». Однак під час перевірочних заходів на автівку спрацювала службова собака, яка спеціально натренована на пошук зброї. У результаті виявлену гвинтівку та набої вилучено та встановленим порядком передано для проведення експертизи По даному факту проінформовано працівників Національної поліції.
    Також сьогодні у ночі, прикордонники цього ж загону, у пункті пропуску «Устилуг» виявили таблеток наркотичної дії. 20 аптечок, в кожній з яких знаходиться пенал червоного кольору з написом «Тарен 6 Т ДБЛ» зі вмістом 6 таблеток білого кольору знайшли правоохоронці під час огляду мікроавтобуса «Фольксваген». Вони знаходилися в дорожній сумці та перевозив їх до Польщі 35-річний громадянин України.
    По даному факту було проінформовано працівників СБУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору