ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісівники Міжгірщини заплатили державі за несвоєчасне очищення місць рубок

    20 квітня 2024 субота
    101 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    7 жовтня ряді Інтернет-видань Закарпаття з посиланням на прес-службу прокуратури в області, з’явилася інформація "Закарпатські лісівники підробляли акти про очищення лісосік".

    Службовці філії «Міжгірське ЛАГ» на папері відзначили, що провели лісосіку, хоча насправді її не було. Себто порушення виявлено було у Акті огляду місця заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних властивостей лісу. У ньому працівники філії «Міжгірське ЛАГ» записали, що деревина відсутня, а лісосіка очищена. Натомість огляд місця в натурі показав, захаращення місця рубки порубковими рештками та неліквідною деревиною, тобто очистки на площі 0,45 га насправді проведено не було.
    Закарпатське ОУЛМГ коментує ситуацію з цього приводу, оскільки вона вводить в оману населення та представників медіа краю.
    Так спеціалістами філії «Міжгірське ЛАГ» після закінчення лісосіки було складено акт огляду місць заготівлі деревини, та протокол порушення Правил відпуску деревини на корені в лісах України, в якому виявлено незадовільну очистку місць заготівлі деревини на площі 0,2 га. Державною екологічною інспекцією було проведено позапланову перевірку лісосік, згідно чого виявлено такі порушення незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових решток, складено претензію на суму 4721,24 грн. Дана сума відшкодована в повному обсязі
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору