ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На українсько-угорському кордоні можливе виникнення черг транспортних засобів. Через введення Угорщиною обмежень на ввезення громадянами харчів

    18 апреля 2024 четверг
    15 переглядів

    За ініціативою керівництва Захоньської митниці (Республіка Угорщина) на закарпатському митному посту «Тиса» Чопської митниці була проведена робоча зустріч на рівні начальників двох митниць.

    Начальник Захоньської митниці проінформував представника української сторони, що ним отримане письмове розпорядження керівництва Митної та Фінансової варти Угорської Республіки щодо вжиття заходів по недопущенню ввезення на територію країн ЄС продуктів харчування громадянами у будь-яких обсягах, повідомляє ЗІК.

    Дозволяється ввезення виключно консервованої продукції, що реалізується через торгову мережу і розраховану на час поїздки громадян. У зв’язку з надходженням такого розпорядження працівниками Захоньської митниці буде проводиться ретельний огляд кожного транспортного засобу, який в’їжджає в Угорщину.

    На зауваження української сторони що такі дії неминуче призведуть до створення черг транспортних засобів на території України, начальник Захоньської митниці відповів, що вони прогнозують такі тенденції аж до спроб блокування громадянами роботи пункту пропуску. При цьому, однак, ніякого сприяння щодо прискорення пасажиропотоку через пункти пропуску «Чоп-Захонь» з боку митної та Фінансової варти Угорщини не буде, сказав угорський митник.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо нашi заробiтчанини в Европi голодують, то нехай повертаються додому - Ющенко ж обiцяв дати всiм, чиi паспорти використовувалися на виборах на його користь, нормальну роботу в Украiнi.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пане редакторе, Ви ніколи не перетинали українсько-угорського кордону? Не Захонь а Загонь, пор. угор. Záhony

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...і з діакритичними знаками щось треба робити, а то дурня виходить, повторюю простіше: Zahony

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    schweinerei