ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатській облраді закликали Раду підтримати проект Закону про економічну автономізації регіону

    25 квітня 2024 четвер
    81 переглядів
    Ужгород. Будівля Закарпатської ОДА та обласної ради.

    Нагадаємо, раніше депутати Закарпатської обласної ради прийняли рішення про створення робочої групи з підготовки змін до Закону України «Про спеціальну економічну зону Закарпаття».

    Депутат Закарпатської обласної ради від «Опозиційного блоку» Василь Якубець виступив зі зверненням до депутатів Верховної Ради, в якому закликав їх підтримати законодавчу ініціативу щодо економічної автономізації регіону і створення вільної економічної зони.
    «Ми, депутати обласної ради, повинні домагатися прийняття відповідного закону у Верховній Раді України, а тому закликаю народних депутатів від Закарпаття підтримати дану ініціативу», - підкреслив депутат облради. Якубець є членом нещодавно створеної депутатської групи облради з економічної автономізації і створення ВЕЗ.
    «Закарпаття може легко вийти з критичного економічного стану при створенні вільної економічної зони в регіоні», - заявив Якубець. На його думку, для впровадження режиму СЕЗ необхідно внести зміни до чинного законодавства держави, а також забезпечити підтримку проекту СЕЗ з боку депутатів Верховної Ради. На думку депутата, за останні кілька років обсяги виробництва і сфери послуг області значно скоротилися, що призвело до втрати сотень робочих місць і скорочення місцевого бюджету.
    Нагадаємо, раніше депутати Закарпатської обласної ради прийняли рішення про створення робочої групи з підготовки змін до Закону України «Про спеціальну економічну зону Закарпаття». В ході сесії був затверджений персональний склад групи, до якої увійшли 2 народних депутата України - Роберт Горват та Михайло Ланьо, а також 12 депутатів обласної ради.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору