ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зухвалості водіїв у Берегові немає меж! (ФОТОФАКТ)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    191 переглядів
    Берегово. Білий бус перекрив увесь тротуар.

    Хто протиснувся у отвір – той проліз, а товстіші пішоходи виходили навіть на дорогу...

    У один із днів на власні очі побачив, як нахабно паркуються берегівські водії. Оказія сталася на вул. Б. Хмельницького – одразу ж за світлофором (біля самої автомайстерні). Під’їхав ось цей довгий автобус (держ. номер АО 1706 ВМ) і перекрив увесь тротуар. І зробив це цинічно, нахабно і якось аж безпардонно.
    Вусатий молодик закрив дверцята і спокійно "зник" на подвір‘ї – я навіть не встиг кліпнути. Створив незручності не тільки для пішоходів, але й аварійну ситуацію на всьому відрізку вулиці. Люди змушені були втискатися у невеличку шпарину між парканом і авто. Але для декого вона виявилася завузькою – для мене в тому числі. Зачепив рукав шкіряної куртки і розпоров її.
    Думаю: були б тут правоохоронці, вмить покарали б нахабу і збагатили адмінштрафом бідну неньку-державу.
    Набрав мобільний начальника ГШР Берегівської поліції, але той не підняв. Заступник керівника цієї поліцейської служби віддзвонив, але трохи пізніше, бо того дня цю державну установу перевіряло начальство з Ужгорода й він був зайнятий. Розповів йому про цього нахабу й він порадив написати заяву у чергову частину, мовляв, зухвальця розшукають і покарають.
    Вірю, що так воно й станеться, бо цю фоторепліку прошу вважати заявою у поліцію. Між іншим, за дві хвилини перед цим зустрів шефа берегівської поліції пана Калитича. Ми з полковником привіталися та й розійшлися. Коли побачив оказію, то хотів побігти за ним, але не був переконаний, що наздожену. Без сумніву, разом із ним ми б швидко "розлулили" цю парковку на тротуарі. Тим паче, що стояло тут ще кілька машин берегівських власників.
    На фото добре видно, хто і як поклав свої автомобілі. Насправді, з цими автомашинами одні тільки проблеми та клопоти. Розумію, місць для всіх не вистачає. Але будьмо чемними та порядними, проявляймо культуру.
    Михайло СИНЬООКИЙ, очевидець парковки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору