ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вже близько 3 тисяч закарпатців стали власниками автівок від ПриватБанку

    25 квітня 2024 четвер
    48 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    За цей рік уже 2766 автівок було придбано із закарпатського автомайданчика ПриватБанку. Та ще близько 2,5 тис. закарпатців продали свої машини через спеціальний автопортал банку.

    Торгові майданчики ПриватБанку в Закарпатті постійно поповнюються новими автівками. За останній період на майданчики Мукачівського відділення ПриватБанку прибули залізні коні: це Mitsubishi Colt, Volkswagen GOLF 4 та Suzuki Swift, які можна придбати у розстрочку.
    Нагадаємо, ПриватБанк спростив умови кредитування покупки авто. Тепер придбати в банку автомобіль в розстрочку можна без обов'язкового укладання договору страхування КАСКО, що дозволить щорічно економити до 7% вартості машини. З урахуванням оптимальних цін автомобілів на майданчиках ПриватБанку і відсутності витрат на оформлення автомобіля, покупка авто в розстрочку стає найбільш вигідною пропозицією на ринку.
    Оцінити вартість своєї машини або замовити покупку автомобіля в розстрочку можна на спеціальному автопорталі банку, де сьогодні представлені більш 2000 як нових, так і вживаних автомобілів найпопулярніших марок. Рішення про надання кредиту приймається банком протягом двох годин, а забрати автомобіль можна відразу ж після внесення авансу та підписання договору. Також, автопортал ПриватБанку дає можливість клієнтам продати свій старий автомобіль або оформити "трейд-ін" при покупці в розстрочку нової машини.
    Ознайомитися з усім переліком автомобілів, які реалізує ПриватБанк по всій Україні, можна на сайті www.planetavto.com.ua. Також, ПриватБанк запустив програму викупу вашого автомобіля. Оцінка автотранспорту проводиться абсолютно безкоштовно співробітниками банку. Оплата здійснюється на протязі доби. Обміняйте старий автомобіль на новий вже сьогодні.
    Усю інформацію з автомобільного ряду та послуг можна отримати на сайті PlanetAvto, або за тел. 050-523-65-84 (Василь Лізанець). Безпосередньо ознайомитися з усіма пропозиціями Автопланети Закарпаття можна за адресою м. Мукачево вул. Автомобілістів, 35.
    Ольга Капітан, Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору