ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Колесніков: Хто бере хабарі, має бути покараний

    16 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

    З початку року наявні 4 випадки затримання співробітниками правоохоронних органів працівників Закарпатської митниці у зв’язку з підозрою у отриманні неправомірної винагороди.

    – Хто бере хабарі, має бути покарний. І мене не турбує чи це простий інспектор, начальник відділу чи управління. Жодного нечесного на руку службовця, який влаштувався на роботу в Закарпатську митницю ДФС прикривати ми не будемо. Я неодноразово на нарадах та зустрічах з колективом наголошую: неправомірних винагород не брати! Ви працюєте на державу не для того щоб поборами займатись, а щоб чесно працювати, досконало виконувати покладені на вас завдання та покращувати імідж державного службовця. А, якщо хтось прийшов щоб незаконно збагатитись і дискредитувати державну службу та митницю, то нехай несе відповідальність по всій суворості закону. Ще раз попереджаю всіх працівників Закарпатської митниці ДФС: хабарів не брати та закон не порушувати. Крім того, хочу сказати наступне. Митний пост «Тиса» буде реформовано. Вже направлені пропозиції до відповідних органів. Реформування, зокрема, передбачає звільнення службових осіб, переведення їх на роботу в інші пункти пропуску. Ми заберемо з насиджених місць людей, які заплямували репутацію державного службовця, а на їх місце поставимо тих, хто працюватиме на державу, а не на свої особисті інтереси, – зазначає Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.
    З початку року наявні 4 випадки затримання співробітниками правоохоронних органів працівників митниці у зв’язку з підозрою у отриманні неправомірної винагороди. За всіма цими випадками керівництвом Закарпатської митниці ДФС своєчасно прийняті рішення щодо відкриття дисциплінарних проваджень.
    Також з метою уникнення можливого впливу на хід службових розслідувань, відповідно до вимог законодавства про державну службу, на час здійснення дисциплінарного провадження окремі посадові особи підрозділів митниці, які могли вплинути на хід службових розслідувань були відсторонені від виконання службових обов’язків за займаними посадами, у тому числі деякі з них були відсторонені за рішенням суду.
    За результатами дисциплінарних проваджень троє посадових осіб митниці звільнені. Стосовно інших посадових осіб, будуть вжиті заходи після завершення дисциплінарних проваджень, слідства та винесення вироку.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору