ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ПриватБанк встановив в Ужгороді нові зовнішні термінали з цілодобовим доступом

    24 квітня 2024 середа
    111 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    Жителі мікрорайону “Осетія” в Ужгороді отримали додаткову точку доступу до цілодобового банківського обслуговування як до готівкових, так і безготівкових платежів.

    Окрім зовнішнього терміналу вуличного типу, для зручності зняття готівки ПриватБанк для своїх клієнтів також встановив банкомат.
    Термінал та банкомат розташовані по вул. Грушевського, 63 біля відділення ПриватБанку.
    "Ми продовжуємо активно розвивати мережу зовнішніх терміналів самообслуговування, оскільки вони є альтернативою кас у відділеннях банку. Раніше термінали самообслуговування були доступні цілодобово тільки в наших зонах самообслуговування 24/7, а тепер вони стануть ще доступніші для закарпатців - відзначає заступник керівника напрямку розвитку банкоматної та термінальної мережі Західного ГРУ ПриватБанку Ігор Куч".
    Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплата штрафів ДАІ, відправлення та отримання грошових переказів, обмін валюти. Також через них можна купити квитки на транспорт, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.
    Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Клієнти самі можуть легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу.
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору