ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До уваги закарпатських платників податку на прибуток!

    29 березня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Податкові декларації з податку на прибуток за три квартали 2016 року подаються у терміни, передбачені для подання квартальної звітності – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.

    Отже, останній термін подачі податкової декларації з податку на прибуток підприємства за три квартали 2016 року платниками, у яких податковий період дорівнює кварталу – 9 листопада 2016 року.
    Разом з квартальною податковою декларацією платники податку на прибуток повинні подавати квартальну фінансову звітність, яка включає: баланс, звіт про фінансові результати.
    Відповідно до статті 57 Податкового кодексу України платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого ПКУ для подання декларації.
    Останній день сплати податку на прибуток підприємств за ІІІ квартал 2016 року – 18 листопада 2016 року
    Водночас звертаємо увагу, що при складанні декларації за три квартали 2016 року платниками, що звітують щоквартально, у рядку 26 відображається авансовий внесок у розмірі 2/9 суми податку, нарахованого в податковій декларації за три квартали 2016 року. Такий авансовий внесок платники податку на прибуток сплачують до 31.12.2016. Тобто, граничний термін сплати – 30.12.2016.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору