ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Facebook запустили бота для оплати комунальних послуг!

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    В Україні оплачувати комунальні послуги тепер можна за допомогою спеціального бота в Facebook Messenger.

    ПриватБанк першим з українських банків запустив у Facebook платіжного бота «Мої платежі», який допоможе вчасно і без зайвих проблем оплачувати комуналку просто в месенджері найпопулярнішої у світі соціальної мережі.
    «Поки в класичних банках люди як і раніше спозаранку займають черги до кас, ми зробили найбільш масову банківську послугу, оплату комунальних платежів, не тільки зручним, але й навіть захоплюючим заняттям, – говорить керівник напряму «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Оскільки комуналка – наймасовіша банківська послуга, не дивно, що першим платіжним ботом ПриватБанку в Facebook стали саме «Мої платежі».
    Щоб оплачувати комуналку через Facebook, достатньо один раз знайти в месенджері бота «Мої платежі» і пройти просту реєстрацію. Для цього потрібно ввести номер свого телефону, останні чотири цифри номера картки та пароль від банку, який прийде на мобільний. Зараз оплата комунальних платежів через Facebook доступна тільки клієнтам ПриватБанку за раніше створеними шаблонами в Приват24 – меню «Мої платежі».
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору