ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті працівники поліції затримали двох мукачівців, які побили перехожих

    19 квітня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину двом затриманим. Одного з них суд взяв під варту, іншого – відпустив під заставу. Серед потерпілих були троє чоловіків та дві жінки.

    11 жовтня у Мукачеві двоє братів, віком 20 та 22 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння безпідставно чіплялись до перехожих.
    Першим потерпілим став 58-річний мукачівець. Один з нападників вдарив чоловіка по голові пляшкою з-під пива. Далі рухаючись по вул. Берегівській на зустріч сп’янілим молодикам йшла 27-річна жінка, яку вони тією ж пляшкою вдарили по обличчю. Така сама ситуація відбулась ще з однією жінкою, яку злочинці зустріли по дорозі. Загалом того вечора хлопці напали на п’ятьох перехожих.
    Про дані факти потерпілі одразу ж повідомили у поліцію. Маючи прикмети нападників працівники Мукачівського відділу поліції за декілька годин затримали хуліганів на одній із вулиць, і доставили їх до відділу поліції. Свої вчинки того вечора двоє братів так і не змогли пояснити.
    Слідчі по даному факту розпочали кримінальне провадження, в рамках якого хуліганам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину. Також щодо фігурантів справи обрано запобіжні заходи – одного взято під варту, іншого відпустили під заставу.
    Досудове розслідування триває і надалі. Найближчим часом провадження буде скеровано до суду, який обиратиме підозрюваним міру покарання.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору