ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прийшовши "до тями", жителі Закарпаття здають вогнепальну зброю! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    З початку жовтня лише до Ужгородського відділу поліції свідомі громадяни здали шість гладкоствольних рушниць, сто дванадцять набоїв до гладкоствольних рушниць та дев’ятнадцять ножів.

    З початку місяця до ужгородської поліції громадяни здали шість гладкоствольних рушниць, сто дванадцять набоїв до гладкоствольної рушниці та дев’ятнадцять ножів
    Нагадуємо, що з 1 жовтня на Закарпатті, як і у всій державі, триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.
    «Громадяни мають можливість уникнути кримінальної відповідальності за зберігання зброї та боєприпасів до неї, у разі, якщо вони добровільно здадуть її до поліції. Також у них буде можливість зареєструвати зброю на себе чи своїх рідних на законних підставах» - зазначив заступник начальника Ужгородського відділу поліції Іван Михайлович Трофіл.
    Так, з початку жовтня лише до Ужгородського відділу поліції свідомі громадяни здали шість гладкоствольних рушниць, сто дванадцять набоїв до гладкоствольних рушниць та дев’ятнадцять ножів.
    Місячник добровільної здачі триватиме до кінця жовтня.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору