ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як злодій в Ужгороді жінок грабував!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    45 переглядів
    Закарпатець відбирав у жінок сумки з цінними речами та грошовими коштами

    З цією метою він спеціально їздив зі Сваляви, аж доки не попався в руки правоохоронцям.

    Ужгородські оперативники, затримавши 30-річного мешканця Сваляви, який навмисне їздив до обласного центру, щоби грабувати місцевих жінок, врятували багатьох панянок від неабияких неприємностей. Наш земляк-нахаба відбирав від них сумки з цінними речами та грошовими коштами. На сьогодні щодо нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
    Слід сказати, що за кожним кроком серійного грабіжника зі Сваляви співробітники тамтешньої кримінальної поліції уже ретельно стежили. Фіксували кожен крок його чергового вояжу, коли той планував вчинити наступний грабіж. Тож затримання пройшло професійно, вправно та вміло– зловмисник навіть незчувся, як на його руках клацнули "кайданки".
    Цікаво те, що чоловік навмисне долав майже 70 кілометрів від рідного міста, щоби в Ужгороді заробити на крадених сумочках, інших речах. Об'єктом свалявчанина були жінки віком від 35 до 50 років, яких він підстерігав неподалік супермаркетів. Обирав нелюдне й тихе місце, звідки можна було непомітно слідкувати за жертвою і так само швидко та невидимо втекти, умить заховавшись у пітьмі. Насправді, вирвавши з рук жінки сумку, він давав ногам знати. Від пограбованої та, звісно, розгубленої у такий час жінки, йому нічого не вартувало.
    У доповнення до біографії затриманого: раніше він уже сидів за гратами за вчинення розбійного нападу, тож це не перший його протиправний вчинок. Наразі правоохоронці встановили, що молодий чоловік із Сваляви може бути причетний до шести аналогічних випадків. Проте розслідування проводиться і надалі, тож не виключено, що число жертв зросте.
    Відтак слідчі звернулися до суду з клопотанням про взяття злочинця під варту. Феміда погодилася з доводами правоохоронців і тридцятирічного мешканця нашого містечка взято під варту. Досудове розстеження триває.
    Михайло ПАПІШ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору