ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники виявили контрабанду сигарет у пластикових вікнах, легкових та вантажних авто (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Держприкордонслужба України інформує!

    Варто нагадати, що кілька днів тому ще один наш співвітчизник намагався вивезти через цей пункт пропуску до Румунії 1460 пачок сигарет, приховавши у броньованих дверях.

    Сховок з майже двома тисячами пачок сигарет виявили у минулі вихідні прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці.

    Автомобіль «Мерседес», за кермом якого їхав громадянин України, прикордонники вивели для додаткової перевірки у пункті пропуску «Порубне». У результаті чого оглядова група виявила в 4-х металопластикових вікнах, які віз українець, 1878 пачок курива. Сигарети та вікна на суму майже 40 тисяч гривень вилучені встановленим порядком.

    Крім того, учора у пунктах пропуску у п’яти випадках прикордонники Львівського, Чопського та Одеського загонів спільно з працівниками митниці виявили 1145 пачок сигарет у сховках трьох легкових та двох вантажних автомобілів. Двоє громадян України та громадянин Польщі перевозили сигарети легковиками через пункт пропуску «Устилуг» та «Ужгород». Ще двоє громадян Туреччини сигарети везли у вантажівках, якими вони планували на теплоході вибути з нашої країни через пункт пропуску «Іллічівський - мтп».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору