ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Власники автомобілів на іноземній реєстрації активно повідомляють поліцію про "угони"

    20 квітня 2024 субота
    65 переглядів
    На Волині фіктивно крадуть автівки з іноземними номерами.

    Які після перевірок виявляються фіктивними!

    Власники автомобілів на іноземній реєстрації роблять у поліцію фіктивні повідомлення про «угон». Про це повідомили під час прес-конференції у Головному управлінні Національної поліції у Волинські області 1 листопада.
    Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинські області Петро Шпига розповів, що зараз помітно побільшало повідомлень про викрадення транспортних засобів, що мають іноземну реєстрацію.
    «Велика кількість викрадень стосується транспортних засобів, що не зареєстровані належним чином. Тому виникають труднощі, щоб довести, що це саме та річ, яка була викрадена», – додав головний поліцейський Волині.
    На його переконання, часто викрадають автівки з польською і литовською реєстрацією. Утім, нерідко такі повідомлення у поліцію фіктивні. Про нібито викрадення повідомляють власники автівок через протерміновий виїзд автомобілем за кордон, як це передбачено законодавством. Тож власники повідомляють про несправжнє викрадення, а потім розбирають автомобілі та продають деталі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору